000 -LEADER |
fixed length control field |
02178nam a22002177a 4500 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
OSt |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20180412154812.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
180412b xxu||||| |||| 00| 0 eng d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
9583356247 |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Transcribing agency |
CENDOC - IDPC |
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Classification number |
641.5986 |
Item number |
R37d |
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Restrepo Manrique, Cecilia. |
245 ## - TITLE STATEMENT |
Title |
De la sala al comedor : anécdotas y recetas bogotanas / Cecilia Restrepo, Helena Saavedra. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) |
Place of publication, distribution, etc |
Bogotá : |
Name of publisher, distributor, etc |
Binah Ediciones, |
Date of publication, distribution, etc |
2004. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
110 p. : |
Other physical details |
il. ; 21 cm. |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
Menestra De Verduras. -- Ternera Asada.-- Papas Chorreadas. -- Sopa Clara. -- Gijote De Ternera. -- Sopa Carmelita. -- Taza De Chocolate. -- Amasijos. -- Lomo Negro De Marrano. -- Guisado De Cordero. -- Dulce De Duraznos En Salsa De Moras. -- Mazamorra De Pista. -- Puchero Bogotano. -- Tamal Bogotano. -- Tamal. -- Flan De Leche. -- Papayas En Almíbar. -- Dulce De Moras.-- Pavo Asado. -- Carne Asada. -- Capitales Con Salsa Picante.-- Ajiaco.-- Helado De Curuba. -- Langostinos De Tumaco. -- Medallones De Lomo Al Estragón.-- Papás Tocan Hace Esponjadas.-- Flan De Curuba De Los Andes. -- Langostinos Al Palacio Real. -- Pato A La Chambertin. -- Corazones De Alcachofa Aclamar.-- Papás Noissette. -- Praline. -- Crema De Coco Aromatizado Con Albahaca. -- Lomito De Res En Salsa De Uchuvas. -- Corazones De Alcachofa Arroz Salvaje. -- Postre Real De Guayaba. |
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE |
Formatted contents note |
Abrebocas. -- Entrada.-- La Alimentación De Los Conquistadores.-- Bogotá Festiva. -- La Comida Del Colegio. -- El Mercado De La Plaza Mayor. -- Quiere Cacao?. -- Un Joven Aventurero. -- Presencia Francesa En Bogotá. -- Un Escocés En La Capital De La Nueva Granada. -- Un Gringo En Casa. -- El Tamal No Está Mal. -- Cuando De Dulces Se Trata. -- Una Lady En Bogotá.-- Un Día En El Campo De Batalla.-- Alacena De Sal Y De Dulce.-- Histórico Ajiaco. -- Banquete Del Jockey En Palacio . -- Banquete De Estado. -- El Postre Real. -- Glosario. -- Agradecimientos.-- Índice De Ilustraciones. -- Bibliografía. -- Origen Del Repertorio, Fuentes. |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Cocina colombiana |
-- |
Vida social y costumbres |
-- |
Gastronomía |
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Saavedra, Helena |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Books |
Source of classification or shelving scheme |
|