Saberes, olores, sabores y fogones del Pacífico Afrocolombiano / Walter Nilson Atehortúa Castillo (Registro nro. 546)

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020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9789589930717
040 ## - CATALOGING SOURCE
Transcribing agency CENDOC - IDPC
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 641.5986
Item number A73s
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Atehortúa Castillo, Walter Nilson.
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Saberes, olores, sabores y fogones del Pacífico Afrocolombiano / Walter Nilson Atehortúa Castillo
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Bogotá :
Name of publisher, distributor, etc Alcaldía Mayor de Bogotá,
Date of publication, distribution, etc 2012.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 79 p. :
Other physical details 24 cm.
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note Presentación. -- Agradecimientos. -- Introducción. -- Carácter evolutivo y transformación de la gastronomía. -- Comidas del Pacífico colombiano. -- Historias de vida. -- Platos tradicionales. -- El autor, la fundición y el festival. -- Bibliografía. -- Glosario.
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Cocina del Pacífico
-- Pacífico Afrocolombiano
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Books
Source of classification or shelving scheme

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